Over ons

Over CIGA Design

CIGA Design is het beste voorbeeld van een premium en betaalbaar merk en houder van 9 onderscheidingen Red Dot Design Awards, 2 iF Design Awards en 3 German Design Awards.

CIGA Design is het beste voorbeeld van een premium en betaalbaar merk en houder van 9 onderscheidingen Red Dot Design Awards, 2 iF Design Awards en 3 German Design Awards.
Het is het enige originele horlogemerk in China dat twee toptitels van Red Dot heeft gewonnen: Best of the Best Award en iF Gold Award.

Grand Prix d'Horlogerie de Genève vestiging

GPHG staat bekend als de Oscar van de horloge-industrie. Elk jaar nemen er veel wereldberoemde horlogemerken aan deel. Het is een jaarlijks evenement in de horloge-industrie.

Elk jaar worden uit de hele wereld de meest innovatieve horlogeproducten geselecteerd. CIGA Design werd gekozen om de vooruitgang van Chinese horlogemerken te illustreren. Het is ook een erkenning van de kracht van CIGA Design die de impact en zichtbaarheid van CIGA Design in de horloge-industrie effectief kan verbeteren.

CIGA Design en XIAOMI

De samenwerking tussen CIGA Design en Xiaomi begon op het Xiaomi Youpin e-commerce platform. In de eerste 14 uur vestigde CIGA Design een record in de verkoop van mechanische horloges op Youpin. Op deze manier trok CIGA Design de aandacht van het merk Xiaomi, dat zijn investeringsintentie uitsprak. De belangrijkste motivatie voor deze samenwerking was het uitstekende design van CIGA Design en de secundaire motivatie was de wetenschap dat CIGA Design-producten goed verkopen.De samenwerking tussen CIGA Design en Xiaomi begon op het Xiaomi Youpin e-commerce platform. In de eerste 14 uur vestigde CIGA Design een record in de verkoop van mechanische horloges op Youpin. Op deze manier trok CIGA Design de aandacht van het merk Xiaomi, dat zijn investeringsintentie uitsprak. De belangrijkste motivatie voor deze samenwerking was het uitstekende design van CIGA Design en de secundaire motivatie was de wetenschap dat CIGA Design-producten goed verkopen.
CIGA Design Full Hollow is een horloge dat is gemaakt na een succesvolle samenwerking tussen smartphonegigant Xiaomi en CIGA Design. Het heeft een slanke moderne look die het op een hoger kwaliteitsniveau plaatst in vergelijking met de meeste mechanische horloges. Het won de RedDot 2017 Design Award en de 2019 German Design Award.
Het tweede horloge van CIGA Design, de MY-serie (Michael Young), won de iF Gold award en verkocht alle 10.000 modellen bij Youpin.

CIGA Design and SEAGULL

CIGA Design heeft een succesvolle samenwerking met Seagull tot stand gebracht. Samen organiseren ze regelmatig seminars die gericht zijn op het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve mechanismen om klanten een nog betere ervaring te bieden. CIGA Design wist dat de meeste mannen gefascineerd waren door dergelijke mechanismen, dus ontwikkelden ze een innovatief ontwerp en skeletmechanisme.CIGA Design heeft een succesvolle samenwerking met Seagull tot stand gebracht. Samen organiseren ze regelmatig seminars die gericht zijn op het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve mechanismen om klanten een nog betere ervaring te bieden. CIGA Design wist dat de meeste mannen gefascineerd waren door dergelijke mechanismen, dus ontwikkelden ze een innovatief ontwerp en skeletmechanisme.
CIGA Design genereert momenteel 90% van zijn omzet in China. Sinds 2019 heeft CIGA Design geleidelijk de internationale markt betreden in Indonesië, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Zwitserland en andere landen. De verkoop groeit snel, vooral in december 2019, toen crowdfunding voor de Z-serie Titanium Edition 100% werd gefinancierd in minder dan 40 minuten en 600% in minder dan 24 uur! Tot op heden is de crowdfunding 700.000 dollar en de crowdfunding is nog steeds gaande.
De naam CIGA heeft geen speciale betekenis. Het is de Engelse afkorting van het moederbedrijf - XIJIA XIJIA (玺), wat in het Chinees "verbazingwekkend" betekent, wat ook een goede visie is voor het bedrijf. CIGA Design oprichter Zhang Jianming heeft gewerkt op vele gebieden van design.
Zhang Jianming is de oprichter en hoofdontwerper van CIGA Design. Voordat hij het horloge ontwierp, werkte Zhang Jianmin aan grafisch en architectonisch ontwerp. Tijdens zijn carrière werd hij vijf opeenvolgende jaren uitgenodigd als jurylid op de Klokken en Uurwerken Beurs in Shenzhen. Toen hij jurylid was, vond hij dat het de industrie aan originaliteit ontbrak en dat de modellen in die tijd te ouderwets waren, dus besloot hij een origineel merk van mechanische horloges te creëren, en dat is waarom CIGA Design werd geboren.

Zurück zum Einkaufen